revymenu a la carte på Vendsyssel teater
Revymenu (serveret menu – vælg selv en forret og hovedret)
Forret.
- Okse carpaccio med rucola, sprød parmesan, langtids honningbagte tomater, lime, oliven og god olivenolie.
- Bagt torsk med sennepscreme, sprød Skagenskinke og ristet pære og hasselnød
- Rørt laksetatar på sprød salat, serveret med sprød parmesan og jordskokkechips
- Blinis med tomatsalat, guacamole, syltet rødløg og ristede mandler (Vegetar)
Hovedret:
- Rosmarin stegt lammeculotte, dagens garniture, nye kartofler og rosmarin sky
- Oksefilet steak serveret med pebersauce, dagens garniture og nye kartofler med krydderurter
- Dagens fiskeret (Vi bruger frisk fisk, så retten vil skifte efter fangst), dagens garniture og nye kartofler med krydderurter
- Braiseret spidskål med revet karamel sten på toppen, hertil estragonsauce, dagens garniture og nye kartofler med krydderurter (Vegetar)
Pris pr. person 395,- kr.
Dessert
- Jordbær med is og pandekage gratineret i appelsinsauce og Grand marnier
Pris pr. person 75,- kr.