Brug for overnatning?

Hotel Phønix

Hotel Phønix Hjørring ligger 200 meter fra Vendsyssel Teater. Så det er i en kort gå afstand.

Siden 1885, da hotellet blev bygget, er der sket mange ting på hotellet. Til at starte med var det et samlingssted for 1800-tallets rejsende og deres heste. Under 2. verdenskrig var det beslaglagt af tyskerne, men samtidig dannede det ramme for modstandsbevægelsen som holdt til i kælderen.
Hotellet er løbende blevet renoveret. Men med respekt for dets historie og rammer.

I dag er hotellet mødested for både erhvervsliv og turister. Der er møde og selskabs faciliteter fra 2 til 100 personer.

Hotellet er med i sammenslutningen Small Danish Hotels.

Besøg Hotel Phønix her


Hotel Strandlyst


Kun et stenkast fra det brusende Vesterhav finder du skønne Hotel Strandlyst. Et unikt og charmerende badehotel fra 1895 med sin helt egen personlighed og historie. På Hotel Strandlyst forener vi fortidens nostalgi med nutidens lyse charme. Hotellet har ingen luksus og spa, men til gengæld emmer der af ro, tid og plads til fordybelse samt selvforkælelse.
   
 
Tag et afbræk fra hverdagens stress og jag og nyd et ophold på Hotel Strandlyst. På Strandlyst kombineres den autentiske badehotelsstemning med naturens mange tilbud. Kun et stenkast fra hotellet finder du det brusende Vesterhav ved Nordjyllands skønneste strand, Tornby Strand. Ikke langt fra hotellet finder du også fredede klitplantager og frodig skov som inviterer til gode gå- og cykelture langs de veletablerede stier.
 
Vi har åbent for værelses booking fra maj- september 2023 https://hotelstrandlyst.dk/ophold/  

Læs mere om vores ophold, retreats og foredrag året rundt her https://ophold.hotelstrandlyst.dk/