Salgs- og leveringsbetingelser

Disse forretningsbetingelser er gældende for køb af billetter på www.hjoerringrevyen.dk

Køb og salg

Når du køber billetter på www.hjoerringrevyen.dk handler du med:

Revyselskabet Hjørring Aps
Ulssvej 7
9800 Hjørring

Tlf. 40 96 05 68
E-mail info@hjoerring-revyen.dk
CVR nr. 33035292

Online køb og betaling gennemføres i danske kroner (DKK), og kan ske med følgende kort-typer:

Dankort
VISA-Dankort
Visa electron.

Levering

Køber du dine billetter online på www.hjoerring-revyen.dk, sender vi inden for 24 timer de købte print-selv-billetter til den e-mail-adresse du har oplyst til os.

Har du bestilt billetter via billettelefonen og valgt at få billetterne tilsendt med almindelig post, vil du modtage billetterne i løbet af 3 hverdage. Forsendelsen er på købers eget ansvar. Er billetterne ikke modtaget 3 hverdage efter betaling, kontakt os da venligst på tlf. 21 65 00 75.

Postforsendelse lukkes 3 hverdage før arrangementes afvikling for at sikre rettidig billetmodtagelse i hele landet. Forsendelse af billetter sker under hensyntagen til arrangementets gennemførelse og alm. postgang. Ved forsendelse af brevpost pålægges forsendelsesgebyr på DKK 20,-

Afhentning

Har du bestilt billetter via billettelefonen, kan billetterne afhentes inden for billetsalgets åbningstid:

Alle spilledage
kl. 17.00 - 20.00

På adressen: 
Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen 4, 9800 Hjørring.

Afhentning af købte billetter kan først ske på 2 dage efter købet - dog undtaget billetter til arrangementer som afholdes tidligere.

Reservering

Reserverer du af billetter via billettelefonen, gælder din reservation i 14 dage. Er billetterne ikke afhentet eller betalt efter 14 dage, bortfalder reservationen automatisk og billetterne bliver sat til salg igen. Ved afhentning af reserverede billetter er det altid en fordel at medbringe den kvittering der bliver fremsendt på e-mail.

Gebyrer og fortrydelsesret

Alle billetpriser er inkl. billetgebyrer, men eksl. forsendelsesgebyr. Købte billetter refunderes ikke. Ved evt. aflysning af arrangementer refunderes gebyrer ikke.

Registreringspolitik

Når du handler på www.hjoerring-revyen.dk indsamler vi kun de oplysninger der er nødvendige for at ekspedere din bestilling. Alle kreditkorttransaktioner krypteres via SSL.

Dine personoplysninger, (navn, adresse, tlf. nr. evt. e-mail adresse) gemmes kun i ordresystemet så længe det er nødvendigt for ekspeditionen og vores regnskabssystem. Herefter slettes dine personlige oplysninger.

Oplysningerne anvendes og videregives ikke til andre markedsføringsmæssige formål, med mindre du har givet tilladelse hertil.